THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

zondag 12 september 2010

Relaxxxxx…and feel the groove!

En jawel hoor, het is gebeurd, we zijn Amerika-ontmaagd! Experts zijn we nog niet, maar we zijn de eerste dag hier doorgekomen en het is ons prima bevallen! Dat smaakt naar meer!!!

Helaas voor ons was de eerste nacht iets minder goed bevallen. Ondanks dat we alledrie ontzettend gaar waren van het reizen lukte het ons niet om een fatsoenlijke, lange nacht te slapen. Elk uurtje voorbij zien komen op de wekker dus! Om kwart over 7 waren we dan ook al klaarwakker! Uit bed dan maar, zodat we Amerika met daglicht konden gaan bekijken. Het begon met de lamellen van de masterbedroom (waar we de eerste nacht gezellig met z’n drieen hebben geslapen) open doen, het uitzicht: Ons terras, privezwembad én jacuzzi! We moeten bekennen dat we weleens op vervelendere manieren zijn wakker geworden!

Aangezien het al weer een behoorlijk poosje geleden was dat we voor het laatst gegeten hadden kwamen onze maagjes vrijwel direct in opstand. Snel maar wat aangetrokken dus en op naar de dichtsbijzijnde Walmart. Onze belevenis hiervan is te lezen in onze vorige blog, wat een ervaring! De koffers hebben we uitgepakt en toen vonden we het wel tijd om ons zwembad uit te gaan proberen. Na er eerst een dood kikkertje uitgevist te hebben was het zwem-proof en wat is het heerlijk!! Doordat de zon er constant op staat is het water lekker lauw zodat je wel lekker afkoelt maar niet met kippenvel over heel je lijf erin ronddobbert. Precies goed dus! De rest van de dag hebben we heerlijk relaxt doorgebracht. Muziekje op, boekje erbij, af en toe wat onthullende conversaties… Ook hebben we nog wat Skypetegoed gekocht zodat we alledrie op een goedkope manier af en toe kunnen bellen met het thuisfront.IMG_9236 IMG_9247IMG_0293IMG_9243 Tussen het relaxen door hebben we ook al een planning gemaakt over hoe we onze dagen willen gaan doorbrengen. Van te voren waren we eigenlijk anti-planningen maar aangezien we hier toch ‘maar’ 9 dagen hebben en er zoveel mogelijk uit willen halen moesten we er toch maar aan geloven. Na op een rijtje gezet te hebben wat we zeker willen doen, op welkedag en tot hoe laat de parken open zijn en de nodige rustdagen tussendoor zijn we hierop uitgekomen:
Zondag 12-09: Shoppen
Maandag 13-09: Seaworld
Dinsdag 14-09: Rustdag
Woensdag 15-09: Aquatica
Donderdag 16-09: Magic Kingdom
Vrijdag 17-09: Rustdag
Zaterdag 18-09: Busch Gardens
Zondag 19-09: Rustdag
Maandag 20-09: Naar New York

Gisteravond hebben we lekker zelf gekookt, aardappelpuree met sla en kipstukjes uit de over, prima te eten! Na het eten zijn we in de bank geploft en onder het genot van Pretty Woman doezelden we allemaal al wat weg. Om half 10 zijn we dan ook lekker onze bedjes in gedoken!

Vandaag gaan we dus shoppen! We kunnen onszelf niet meer langer inhouden! Wij willen Uggs, Forever 21 & de M&M store zien!!!

Tot morgen!

Kelly, Laura & Maria

P.s. Hierbij dan een foto van ons scheurmonster, isn’t he lovely??? IMG_9091 IMG_9092IMG_9093