THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

maandag 13 september 2010

Confessions of three Shopaholics

Wat een fijne dag! Wat voelde dat goed! Zet drie shopverslaafden in een willekeurige mall en de dag is perfect!

Ook vandaag waren we allemaal weer redelijk vroeg wakker. Maar we zijn lekker rustig op gang gekomen. Even skypen met moeders, pootje baden in het zwembad en The Nanny kijken; een relaxt begin van de dag!

Rond half 11 stapten we weer in onze, door Beesie bewaakte, auto. Het was rond die tijd al erg benauwd en later op de dag liep de temperatuur zelfs op tot 38 graden! Maar wij hebben de dag voornamelijk doorgebracht in de door airco koel gehouden Florida Mall! IMG_9108We waren iets te vroeg, dus de meeste winkels waren nog niet open maar al wel de winkel waar Laura al jaren over droomt: Dylan’s Candybar! Hier hebben we zo’n driekwartier rond gelopen en uiteindelijk gingen we met een hoop zoetigheid weer naar buiten!IMG_9109Daarna was Forever21 aan de beurt. In de Florida Mall zat een XXL zaak hiervan en ook hier zijn we alldrie prima geslaagd! Een paar volle tasjes waren het resultaat! Inmiddels hadden we trek gekregen dus hebben we bij de Foodcourt lekker een hapje gegeten.
IMG_9114IMG_9118 
Na nog wat zonnebrillen, iPhone hoesjes en manicure setjes te hebben gekocht hebben we de Florida Mall verlaten. Maar helaas moeten we deze week nog een keer terug, want aangezien we ‘m aan de buitenkant wel gezien hebben, zijn we vergeten de M&M Store te bezoeken!
IMG_9099  IMG_9105  IMG_9103
Onze koers werd voortgezet naar de Prime Outlet. Daar zit namelijk de Ugg Store en Maria & Kelly zijn zich er al maanden op aan het verheugen om Uggs te kopen. Helaas voor ons hadden ze de Uggs die wij willen hier niet. Wel zijn we verkozen tot schoonzus & vriendin van het jaar aangezien we voor anderen wel Uggs hebben meegenomen!

En toen we toch zo’n lekker rondje malls aan het doen waren zijn we ook nog naar Mall at Millenia gereden. Het doel hier was de Nordstrom Rack voor Laura (en Maria). Zij hadden een speciale Eclipse-lijn en als echte Twi-hards moesten er natuurlijk een paar shirtjes worden aangeschaft!
IMG_0759 Na 8 uur shoppen hadden we het inmiddels wel een beetje gehad en zijn we weer teruggereden naar onze fijne villa. Nog even een tussenstop bij de Walmart gemaakt en hier een kabeltje aangeschaft die de laptop met de televisie verbind. Zo kunnen we eens lekker een dvdtje kijken, we hebben er genoeg meegenomen!

Aangezien het nog steeds warm was buiten, besloten Laura en Kelly nog even een duik in het zwembad te nemen. Het blijft toch echt luxe, een zwembad in je tuin! Wij genieten er in ieder geval met volle teugen van!IMG_9136We hebben een soepje opgewarmd en met knoflookbrood erbij hadden we weer een prima maaltijd. En zo was er alweer een dag voorbij gevlogen in lovely Orlando! We bekijken nog één keer onze aankopen, eten Ben & Jerry’s Creme Brulee ijs en Maria en Laura spelen het Twilight spel wat Laura tussendoor ook nog gekocht heeft.
IMG_0750IMG_9157Vandaag gaan we naar Seaworld, het eerste park waar we het direct over eens waren dat we er graag naartoe wilden! Orka’s zien, de Manta en dolfijnen voeren! Morgen uitgebreid verslag over hoe we deze dag beleefd hebben!

Bye bye,
Kelly, Laura & Maria