THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

donderdag 16 september 2010

Swimming, Sliding & Laughing

We vallen misschien een beetje in herhaling, maar we hebben wederom een ontzettend leuke dag gehad gisteren! Behalve dat we alledrie wel wat verbrand zijn (de ene weer iets meer dan de ander), was het een perfecte dag!

Gisterochtend hebben we, toen we wakker werden, eerst op MSN met webcam gezeten met onze vriendin Priscilla en haar dochtertje Yaira. Zij werd gisteren namelijk alweer twee jaar en we moesten natuurlijk wel even ‘Lang zal ze leven’ voor haar zingen. Jammer dat we er niet bij konden zijn, maar voor een leuk cadeautje vanuit de USA wordt gezorgd en dat verjaardagsfeestje halen we natuurlijk in, zodra we weer thuis zijn!

Nadat we weer op het gemakje het blogje van eergisteren hebben getikt, een beetje televisie hebben gekeken, en hadden ontbeten waren we er weer klaar voor om op weg te gaan. Waterpark Aquatica werd ingevoerd in de TomTom en we reden weer over de weg naar Orlando die inmiddels al redelijk vertrouwd is geworden!
IMG_9200Rond kwart over 10 kwamen we aan bij Aquatica en het was wederom helemaal niet druk op de parkeerplaats. Ook in het waterpark zelf konden we de bezette stoelen bijna op één hand tellen (oké, dat is overdreven, maar het was echt heel erg rustig!). We zochten een mooi plaatsje die half in de schaduw lag, dropten daar onze spullen en gingen gelijk in Roa’s Rapids (een wildwaterrivier). Hierna zijn we van een aantal glijbanen met banden gegaan, hebben flink gegild, maar we hebben het overleefd! Het hoogtepunt gillen kwam pas toen we met z’n drieen in een familie-glijbaan gingen. We namen plaats in een soort rubberbootje en maakten scherpe bochten, vlogen bijna over de kop, kregen complete watervallen in ons bootje… We hebben nadien even moeten bijkomen. Maria was nog zo stoer om van de matjesglijbaan te gaan, maar die was voor Laura en Kelly toch iets te ruig. IMG_9213IMG_9216IMG_9225IMG_9234Inmiddels hadden we wel wat trek gekregen dus hebben we lekker geluncht met broodjes gehakt met cheddarkaas, gefrituurde kip en kipburgers met BBQ saus. Een erg gezond maaltje dus weer ;-) IMG_9278Hierna zijn we de Lazy River ingedoken en hebben genoten van de dolfijntjes waar we langs dobberden! Maria wilde ook graag de Dolphin Plunge uitproberen, de glijbaan waarbij je met de buis ook door het bassin van die dolfijnen gaat. Kelly en Laura hebben maar weer hun jokertje ingezet en gingen liever voor het kinderspeelgedeelte! Wel gingen we met z’n drieen nog van de glijbaan met de banden waarbij je in een trechter terecht komt.
IMG_9274We besloten nog een keer de Roa’s Rapids te doen, maar dit keer met een reddingsvest aan, zodat je echt kon blijven drijven. Dit was echt briljant, we zweefden op het water! We hebben dit rondje zo’n 3 keer gedaan en daarna hebben we ons laten opdrogen. Inmiddels was het al drie uur geweest en we hadden ons dus al die tijd behoorlijk vermaakt.
IMG_9279IMG_9280IMG_9281Toen we het idee kregen dat we wat lagen te verbranden besloten we onze kleren aan te trekken, de spullen te pakken en weer naar huis te gaan. Helaas was het kwaad toen natuurlijk al geschied en zagen we onze huidjes al rood oplichten. Maar goed aftersun smeren dan en hopen dat het bijtrekt! We hebben in ieder geval ontzettend veel lol gehad en enorm om en met elkaar moeten lachen!

Onderweg naar huis hebben we voor de eerste keer getankt, al die ritjes van Clermont naar Orlando zuigen toch wel wat benzine. We vonden het heel spannend maar uiteindelijk ging het allemaal vanzelf en hartstikke prima. Voor 20 dollar zat onze tank weer bijna helemaal vol! Was het in Nederland ook maar zo’n feest!!! IMG_9291Hoe dichter we bij huis kwamen, hoe zenuwachtiger Maria en Kelly werden. Zou alles goed verlopen zijn en zouden onze Uggs geleverd zijn??? Zodra we de oprit op draaiden zagen we een grote doos voor de deur staan: YES!!!! We vlogen zo’n beetje de auto uit, renden naar binnen en verwijderden zo snel als we konden het plakband. En daar waren ze dan, twee paar Uggs…voor iedereen één! Ze werden gelijk uitvoerig geïnspecteerd en aangetrokken en wat waren we blij dat ze helemaal naar onze zin waren én pasten! Het is dat de temperaturen hier niet geschikt zijn om in winterlaarzen te lopen, anders hadden we ze ongetwijfeld niet meer uitgetrokken! En daarnaast staan ze ook niet zo heel charmant onder onze zomerkleertjes.
IMG_9295IMG_9297IMG_9301Het avond eten bestond uit aardappelgratin, eigen gemaakte gehaktballen, sla en zelf gefabriceerde aardbeien/banaan smoothie als toetje toe! We hebben er weer lekker van gesmuld!
IMG_9303IMG_9306We zijn op de bank geploft en hebben via de aan de televisie gekoppelde laptop nog één van Kelly’s favo films zitten kijken: Law Abiding Citizen. Na de film was het alweer 11 uur en dus bedtijd, het was weer een lange dag geweest!

Vandaag gaan we naar het Magic Kingdom! Het hoofd- en origineelste park van Disney. Zolang we hier zijn hebben we nog amper wat van het Disney-gevoel meegekregen, en we kunnen Orlando natuurlijk niet verlaten zonder hier iets van geproefd te hebben!

Bij deze willen we ook alvast iedereen bedanken die trouw onze blog volgt en voor de vele leuke reacties die worden achtergelaten! Het is voor ons iedere keer weer een feest om te checken hoeveel mensen gereageerd hebben! Keep up that good work!

Dikke kus,
Kelly, Laura en Maria

IMG_9245IMG_9258IMG_9253