THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

zaterdag 11 september 2010

Wal (halla) Mart!

Eten. Het is een eerste levensbehoefte, dus naar de supermarkt gaan is noodzakelijk. Maar waar je in Nederland bij de plaatselijke Albert Heijn met je karretje door smalle paden moet manoeuvreren langs ruziemakende stellen met krijsende kinderen op zoek naar de pindakaas, hier in Amerika doen ze dat zoals alles GROOT! Met een lege maag en dito koelkast reden we vanmorgen met z’n drieën richting de dichtstbijzijnde Walmart;  een supermarkt met de oppervlakte van een voetbalveld, van voor tot achter gevuld met eten, drinken, kleding, toiletartikelen en zelfs autobanden ontbreken niet in het assortiment. Met licht twinkelende ogen duwden we het karretje de winkel in. “Als u links kijkt ziet u rijen vol kleurige taarten en cupcakes, de een nog zoeter dan de ander en rechts vind u de Peter Pan pindakaas”

IMG_9078  IMG_9080 Naast de dingen die we echt nodig hadden (wc papier is best handig als je moet) gingen onze hartjes pas echt sneller kloppen van alles wat zoet (lees = slecht voor de lijn die we toch al weinig hadden ;-) om ons heen was. Willy Wonka chocolade (ja, die van die film!) mini donuts met poedersuiker, Twizzlers en Creme Brulee Ben & Jerry’s ijs. Ik denk niet dat de extra kilo’s in onze koffers zitten aan het eind van deze vakantie, maar aan onze heupen/buik/billen/benen (streep door wat niet van toepassing is) Ach, ons motto is nog steeds “Je leeft maar een keer” dus genieten we van elk pondje door ons mondje ;-)) Sonja wie??

IMG_9083

IMG_9077

10 reacties:

barkiesgoesflorida zei

Klinkt allemaal erg lekker.
Altijd leuk begin van de vakantie in de Walmart.

Monique zei

Vervelend hè, als je zooooveeeel keus hebt in de OOOh zo grote Wal*mart.

Geniet er maar lekker van, thuis doe je het wel weer anders. Het is maar één (of 2 of 3) keer vakantie.

Dees zei

wat een heerlijk vol karretje! You go girls!

Pieter en Petra zei

Hey girls,

Wij waren vannacht om 03:15 al klaar wakker, en zijn om 06:30 "van ellende" maar naar de Wal*Mart gereden. Ook voor ons is het iedere keer weer een walhalla :-)

Groetjes vanaf Sandy Ridge, Davenport,
Pieter & Petra "PenPe"

Rick, Sunshine State zei

Goede start van de vakantie begint bij Walmart, en ook wij lopen hier dan zomaar een paar uur.

Nou geniet ze!

Rick en Mandy

Anita zei

Heerlijk heh, shoppen in Walmart? Maak je geen zorgen om de extra kilo's, je zwemt en loopt het er zo weer af. Wij wogen zelfs minder zwaar toen we terugkwamen, hahaha.
Probeer ook Publix supermarkten, vinden wij mooier en fijner om boodschappen te doen.
Heel veel plezier,
Anita

Marloes zei

Hii babes,

Jullie hebben je eerste dag duidelijk goed besteed haha! Het 'grote' van Amerika zal jullie nog vaak gaan verbazen. Ik herinner me dat ik toen een bananensplit bestelde; er zaten 6(!) bananen in. En minstens zoveel ijs dus. Stond ik daar als klein 12-jarig meisje met zo'n enorme beker.. Prachtig.

Doe lekker rustig aan en geniet van alle nieuwe indrukken en ervaringen! Update ook deze blog lekker vaak, dan hoeven we als jullie terug zijn maar de helft minder foto's te bekijken. En dat is jullie kennende nog steeds heel veel. ;)

Kusss Marloes

Unknown zei

Hoi meiden,

Leuk he die supermarkten maar publix vond ik leuker voor de dagelijkse boodschappen.
Heerlijk zo een zwembad bij je huis zwemmen wanneer het jullie uitkomt heerlijk weten wij uit ervaring. Morgen naar Sea world nou je mond valt open van de ene verbazing na de andere. Een schitterend park. Geniet maar lekker hoor!!

Anoniem zei

Haha, zelfs een trip naar de plaatselijke winkel is een adventure voor jullie ;)

Maar zo hoort het ook !!

Geniet er maar van.

Jaloerse groetjes uit een koud limburg

Unknown zei

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM PEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTEEEEEEEEEEER PAAAAAAAAAAAAAN !!!!!!!