THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

donderdag 9 september 2010

Inpak-stresssssss

Met nog maar 23 uur te gaan voordat ons vliegtuig zal opstijgen en koers zal zetten richting de Verenigde Staten, begint de stress in huize K, L & M toch wel toe te slaan! Want wat moet er allemaal echt mee? En dan dus niet, wat willen we allemaal meenemen, want we hebben ons te houden aan het maximum gewicht van 23 kilo per koffer.

Dus na heel wat wikken en wegen, knopen doorhakken, dat ene topje toch maar terugleggen en die ene legging toch maar erin, zijn de koffers al een heel eind ingepakt! En met maar een stuk of 12 bikini’s (nee helaas overdrijven we niet…)!Waarvan uiteraard eentje in de handbagage, stel je voor dat je je koffer kwijt raakt…

IMG_0277
Maria’s Koffer

IMG_0280
Kelly’s Koffer

IMG_0281
Laura’s (nog half lege) koffer

Zojuist kregen we van Delta een mailtje dat we online mogen inchecken. Dit zullen we vanavond misschien nog doen en anders morgen lekker op Schiphol!

Verder is alles uitgeprint: Esta goedkeuring, routebeschrijving naar de villa, code van de villa, boekingsbevestiging hotel New York & boekingsbevestiging voor Wicked! Gisteravond is de TomTom die we voor enkele weken tot onze beschikking hebben opgehaald! Wat dat betreft zijn we er dus helemaal klaar voor.

Nog één nachtje slapen in onze eigen bedjes en dan gaat de vakantie waar we zo lang naar hebben uitgekeken toch echt beginnen! Het voelt nog steeds een beetje onwerkelijk maar we hebben er ontzettend veel zin in en gaan er enorm van genieten!

Uiteraard houden we jullie allemaal op de hoogte van de perikelen aan de andere kant van de grote plas, blijf dus vooral onze weblog volgen, en van reacties worden we erg blij!!!

Wij gaan nog even verder stressen! Het volgende blogje wordt vanuit villa Buzzard gestuurd, dus tot dan!

Veel liefs,
Kelly, Laura & Maria

1072814250_6_5KGX 1072817580_5_gG2y.jpeg 1072813408_6_a_bb