THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

zondag 21 februari 2010

Countdown

Nog maar 6 maanden, 2 weken en 6 dagen...oftewel 200 dagen of 4810 uren of 288624 minuten. Het is maar net aan welke aftelmethode  je de voorkeur geeft. Uiteindelijk duurt het allemaal nog even lang en zullen we nog veel geduld moeten hebben!

Gelukkig hebben we wel een hoop leuke andere tripjes in het vooruitzicht! Zo gaat Kelly volgende week dinsdag een paar dagen naar Londen samen met haar moeder. Een paar weken later vertrekt Laura samen met een vriendin voor 5 dagen naar Cardiff en Bristol om daar eindelijk ‘haar Olly’ in real life te gaan aanschouwen. En in april gaat Maria samen met 7 andere vriendinnen ook nog een weekendje weg: bestemming tot nu toe nog onbekend! Uiteraard gaan we ook met z’n 3tjes nog het één en ander beleven. Voorbeeldje: 2 & 3 mei vinden de laatste shows van Hairspray plaats en traditiegetrouw zijn wij hier natuurlijk bij, inclusief overnachting in een hotelletje.

Maaaar dit alles kan toch echt nog steeds niet tippen aan de geweldige reis die we in het vooruitzicht hebben! Dankzij het typen van dit blogje is de tijd weer iets vlugger voorbij gegaan en komen we steeds dichterbij 10 september: nog maar 288620 minuten wachten ;-)!

xxx
Kelly, Laura en Maria