THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

zondag 18 april 2010

In the mood!

Terwijl de zon aan de strakblauwe hemel staat wordt dit blogje getypt. En nee, wij bevinden ons niet stiekem al in de USA (daar zou je op dit moment ook alleen maar zwemmend kunnen komen trouwens…). Maar gewoon in ons eigen kikkerlandje is het vandaag een prachtige dag! En wij merken dat we daardoor (voor zover mogelijk) nog meer in de stemming komen voor onze geplande droomvakantie! Want zo lang je hier iedere ochtend ruiten moet open krabben, dikke sjaals om moet knopen en constant paraplu’s in en uit moet klappen kun je nog niet echt geloven dat je over een paar maanden in de zon aan je privézwembad ligt of met een zonnebril op door de straten van Manhattan slentert. Maar zo met de zonnestralen op onze hoofdjes begint het besef te komen…

Over 144 dagen is het zover! Zo lang er geen vulkaan besluit uit te barsten waardoor er een rookwolk ontstaat en er dus niet gevlogen kan worden vertrekken we over nog maar 144 dagen al naar Verenigde Staten. We horen jullie denken…nog maar??? 144 dagen duurt nog lang! Maar voor ons begint het nu toch al op te schieten. Als je je bedenkt dat we met aftellen begonnen zijn op 233 dagen en dat we de 150-dagen-grens al gepasseerd zijn… Op naar de double digits!!!

Dit weekend hebben we met z’n 3tjes doorgebracht, erg gezellig! We zijn begonnen met shoppen in onze alltime favourite winkel: de Primark! Daar zijn voornamelijk zomerjurkjes, hempjes en bikini’s gescoord. En de meeste dingen zijn gekocht met in ons achterhoofd: Voor in Amerika! ‘s Avonds een TE genante video terug gekeken van een roadtrip door Nederland die wij 3 jaar geleden samen hebben gemaakt. Hilariteit! Eindonclusie was ook weer dat wij een goed team zijn met z’n 3tjes! Vragen of we het dus wel zien zitten om met zo’n vreemd getal op vakantie te gaan, slaan we dus ook direct in de wind! We hebben met z'n 3en al zoveel leuke dingen beleefd dat we dit ook echt helemaal zien zitten!!!

Inmiddels zijn we ook al in het bezit van een bagageweegschaal, iets wat we ongetwijfeld goed kunnen gebruiken aangezien het passen en meten wordt om onder het toegestane gewicht te blijven. Er is dus ook al voorzichtig nagedacht over de optie om voor de terugweg een extra koffer in te checken. Die tip hebben we overigens ook gekregen van 2 kennissen van Laura die onlangs ook een bezoekje aan Florida & New York gebracht hebben. We zijn daar een avondje geweest om verhalen te horen en tips op te doen! Door enthousiaste verhalen van anderen worden wij zelf ook nog enthousiaster!!!

Maar voorlopig zullen we het nog even met onze eigen Nederlandse zomer moeten doen. Ach, als het zulk lekker weer blijft vliegen die 144 dagen zo om!

Greetzzzz,
Kelly, Laura & Maria