THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

woensdag 15 september 2010

Girls Day In

Zoals de planning jullie al vertelde hadden we gisteren een rustdagje. Deze hadden we ook vrij hard nodig aangezien onze voeten van de vorige dag in Seaworld nog aardig pijn deden!

Iedereen had goed (uit)geslapen vandaag, dus we zijn de dag rustig opgestart.
Na een ontbijtje zijn we naar de Wal*mart gereden omdat we, na een aantal dagen in de villa te hebben gegeten en gedronken, onze voorraad weer moesten aanvullen.

IMG_9184

Eenmaal terug in de villa was het zonnetje achter de wolken en dit leek nog wel even zo te blijven. Wanneer toch de zon weer tevoorschijn kwam zag Kelly gelijk haar kans en ging lekker met een boekje in de zon liggen.
Laura en Maria hadden hier niet zo’n zin in en wilde liever de film Twilight binnen kijken.

Nadat de film was afgelopen was kwam Kelly ook weer naar binnen en ging op internet op zoek naar 2 specifieke dvd´s.
Kelly vind namelijk Mary-Kate en Ashley Olsen helemaal leuk en heeft een bijna complete dvd-collectie van ze. Helaas mist ze nog 2 dvd´s ,die nooit in Nederland zijn uitgekomen, die ze eigenlijk graag (ondanks de regiocode) hier in Amerika wilde kopen.
1 van de dvd´s bleken ze bij de Barnes & Nobles (een hele grote boeken/cd/dvd winkel) te verkopen, wat op 30 min afstand van de villa lag.
In eerste instantie bleken ze de dvd niet te hebben, maar na heel wat zoek en speurwerk…en een SLIMME verkoper ;)…kon ze uiteindelijk toch vinden wat ze zocht.
Ook Maria had wat speurwerk te doen in deze winkel. Bij vertrek vanuit Nederland heeft ze namelijk van haar moeder, die van countrymuziek houdt, een hele lijst met namen van countryzangers en zangeressen gehad. Aangezien ze in Amerika daar ook wel van houden, hadden ze een heel country gedeelte bij de cd’s. Maria stelde een lijst op met welke cd’s ze allemaal hadden en Kelly en Laura besloten om dan maar een drankje in het café van de Barnes & Nobles te doen.
Toevallig was er in dit café een Starbucks aanwezig, dus hebben ze hun eerste Frappucino hier in Amerika op!

IMG_9187

Tegen de tijd dat we terug in de villa waren was het 20.00u en moesten we nog eten. We hebben daarom gekozen voor een makkelijk en heel Amerikaans diner: Pizza’s!

IMG_9193 Deze hebben we op de bank gegeten en hier zijn we de rest van de avond bijna niet meer afgekomen…alleen toen we moe werden zijn we verplaatst van de bank naar ons bed.

Vandaag gaan we naar Aquatica! En Maria en Kelly zijn heel hard aan het duimen dat onze Uggs op ons staan te wachten als we hiervan thuis komen! Jullie lezen het in de volgende blog!

Liefs,
Kelly, Laura & Maria