THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

zondag 27 juni 2010

Time flies when you’re having fun!

Jeetje! Sinds we onder de 100 dagen-grens zitten lijkt de tijd ineens veel vlugger te gaan. Inmiddels hebben we nog maar 75 dagen op de teller staan en begint het steeds meer te kriebelen!

De laatste weken hebben we weer een aantal zaken geregeld, betreffende de vakantie. Zo heeft Laura haar paspoort laten verlengen en hebben we, nadat ze deze binnen had, ons aangemeld voor het Visa Waiver Program. We zijn blij dat we afgelopen donderdag tijdens de wedstrijd Nederland-Kameroen niet opgepakt zijn omdat we onze Dutchy Dresses droegen, want over een strafblad zou ESTA nog weleens moeilijk kunnen gaan doen.

1001430716_6_8HlpOok hebben we uiteindelijk nog een Ierse site gevonden die combitickets voor Busch Gardens, Seaworld en Aquatica verkocht, voor een schappelijke prijs en inclusief verzending naar Nederland. De tickets zijn inmiddels veilig aangekomen, samen met wat foldertjes, kortingscoupons en een impressie-dvd. Drie van de tien dagen zijn dus bij deze al ingevuld…!

Toen we op 90 dagen zaten konden we ook onze stoelen vastleggen voor de vlucht van Amsterdam naar Atlanta. Met behulp van Seatguru.com hebben we geprobeerd een paar tactische stoelen te bemachtigen, maar uiteindelijk zal het toch een lange zit gaan worden, welke plaatsen je ook hebt! Twee weken later konden we ook al de stoelen voor de terugvlucht van New York naar Amsterdam uitkiezen, dit hebben we gedaan, maar willen verder nu nog lang niet aan de terugvlucht denken hoor!

Maria en Kelly hebben zich ondertussen ook al verdiept in de wondere wereld van Uggs. Uiteraard moeten deze ingeslagen worden als we daar zijn! We hebben dankzij een tip op het Floridaforum nu de website van Zappos in onze favorieten gezet. Hier kun je alle soorten Uggs bestellen en een paar dagen later worden ze aan de villa afgeleverd, ideaal! Toen Kelly vorige week in Rotterdam bij van den Assem al een paar Uggs ging voorpassen, bleek dat daar één van haar favo paar in de uitverkoop waren, dus deze zijn al in the pocket. Maar uiteraard blijven er nog genoeg soorten over om in de VS te gaan scoren!

Vanavond tijdens een etentje voor Laura’s verjaardag (morgen) kwam uiteraard het gesprek ook meerdere malen op onze Amerika-vakantie. De discussie over het toegestane gewicht in de koffer kwam ook ter sprake. 23 kilo voor twee weken voor een vrouw is echt te weinig…en dat is dan alleen nog maar de heenreis. Nog niet gesproken over wat er allemaal nog mee terug moet. Nu weten we wel dat we in onze villa in Orlando een wasmachine hebben, maar dan nog blijven we vrouwen die niet op elke foto die gemaakt wordt in hetzelfde outfit willlen worden gespot. Dat wordt tegen de vertrekdatum dus nog behoorlijk passen en meten en vooral veel gebruik maken van onze kofferweegschaal ;-)

Verder is alles nu wel zo’n beetje geregeld. We moeten alleen nog zorgen dat we wat (losse) dollars bij ons hebben, maar we hopen nog steeds dat de koers nog een beetje gunstiger gaat worden.

Tot zover weer even de stand van zaken! Zodra er weer wat te melden is, lees je dat hier natuurlijk als eerste!!!

Greetzzzz,
Kelly, Laura en Maria