THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

donderdag 22 juli 2010

183 days down, 50 days to go!

Met nog maar 50 dagen op de teller begint het Amerika-avontuur nu toch wel heel erg dichtbij te komen. We kunnen niet wachten om naar Schiphol te vertrekken, het beginpunt van onze vakantie! Vanaf daar zullen we met Delta, uitgevoerd door KLM naar Atlanta vliegen. Op Atlanta hebben we een zeer korte tussenstop van slechts anderhalf uur, ‘s nachts af en toe al nachtmerries over of we de aansluitende vlucht wel zullen gaan halen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat we om 20.30 uur lokale tijd op MCO gaan landen. We zijn benieuwd of dit in praktijk ook zo zal werken!

Om de laatste 50 dagen nog een beetje door te komen hebben we in de tussentijd nog een pre-Amerika-vakantietje geboekt. We gaan met z’n drietjes van 16 t/m 20 augustus naar Duravel in Frankrijk. Een vriendin van Laura runt daar een camping, waar we dus een kijkje zullen gaan nemen. En het is een mooie gelegenheid om alvast een kleurtje op te doen, zodat we straks niet met 6 melkflessen aan ons eigen zwembad van onze eigen villa liggen.

De tickets voor Busch Gardens, Aquatica en Seaworld zijn veilig aangekomen! Inclusief leuke dvd met een impressie van de parken. Het restantbedrag van de villa is inmiddels ook voldaan, enkele dagen voor vertrek zullen we de gegevens ontvangen over hoe de villa te betreden. Ook zullen we deze week het restantbedrag aan American Estates moeten gaan betalen, voor de vlucht en de autohuur. En al het geld wat dan nog op de spaarrekening staat, mag mee naar Amerika om daar gespendeerd te gaan worden!

We zullen nog een tussentijdse update doen van onze pre-Amerika-vakantie. En dan zal het toch wel behoorlijk beginnen te kriebelen aangezien er dan nog maar 20 dagen te overleven zijn, voor we dan ein-de-lijk mogen gaan!

xxx
Kelly, Laura & Maria

mammamia