THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

maandag 25 januari 2010

Buzzzzzzard

Hallooooo 15 volgertjes!!!

Inmiddels zijn we bijna een week verder, en dringt het nog steeds niet helemaal door dat we over 7 maanden, 2 weken en 2 dagen toch echt naar Orlando gaan vliegen! Misschien is het nog zo onwerkelijk omdat het nog wel een poosje duurt? De afgelopen week is de vliegreis + autohuur aanbetaald aan American Estates, hebben we via Marktplaats een deal kunnen sluiten voor het huren van een TomTom (we zijn tenslotte toch 3 vrouwen in één auto ;-)) en hebben we vanavond ook de reis- en annuleringsverzekering geregeld. En dat laatste is toch altijd bitter... Je weet dat het onmogelijk is om het risico te lopen ze niet af te sluiten, maar het is toch wel een flink bedrag wat je uiteindelijk (hopelijk!!!) 'weggooit'. Maar goed, we zouden het onszelf nooit vergeven als één van ons morgen onder een bus komt, onze koffers in Australie terecht komen ipv in Amerika of als we door een orkaan ter plaatse dakloos worden en we niet verzekerd zijn.

En dan kunnen we nu met een gerust hart gaan slapen en gaan dromen over onze luxeuze villa! Na het zien van de voorkant van het huis in onze eerste blog nieuwsgierig geworden naar de binnenkant? We hebben wat foto's ervan kunnen bemachtigen!!! Ziet er niet slecht uit he ;-)


Entree Villa ---------------------- Blossom Hill Loop
Zwembad + Jacuzzi ------------------------- Terras

Woonkamer -------------------------------- Keuken

Master Bedroom ----------------- Grootste Badkamer

Nog maar 227 nachtjes dromen...

Liefs,
Kelly, Laura en Maria

P.s. We zijn er achter gekomen dat je dus geen berichtje krijgt als wij een blogje gepost hebben, ook al ben je een volger. Vind je het wel prettig om hier bericht van te krijgen? Meld je dan in de zijkolom hiernaast aan voor de mailinglist, dan krijg je automatisch bericht!