THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

dinsdag 19 januari 2010

Off we go!

Hallooooo vrienden, familie, vage kennissen en nieuwsgierige lezertjes!!!

*Zingt*
Oh, say does that star-spangled banner yet wave,
O'er the land of the free and the home of the brave?


We zijn alvast maar het volkslied van de Verenigde Staten aan het oefenen want van 10 t/m 24 september bevinden wij ons daar, aan de andere kant van de Atlantische Oceaan! Een vakantie om van te dromen gaat werkelijkheid worden!

Wat begon met wat roepen van eventuele vakantiebestemmingen ging al snel over in serieuze praat over een Amerika-ontmaagding. Al jaren willen we graag een keer naar New York. Maar het is toch best een eindje vliegen en de tickets zijn niet heel goedkoop. Daarom kwamen we al snel op een combinatie-vakantie: 10 dagen Orlando en 4 dagen New York! En na heel wat uitzoekwerk, heel veel heen en weer gebel, een vakantieplanmiddagje en flink wat gejojo later, is het nu definitief!!!

Vanmiddag hebben we via American Estates de vlucht en de auto geboekt:

10 september om 13.50 uur vliegen wij met Delta Airlines van Amsterdam naar Orlando met een tussenstop op Atlanta. 20 september vertrekken we om 11.00 uur vanuit Orlando naar New York (La Guardia). En om 18.30 uur begint op 23 september de terugreis vanuit New York (JFK) naar Amsterdam.

Voor de verblijfsperiode in Orlando hebben we een auto gehuurd bij Alamo. We hebben het Gold Underage pakket want helaas zijn zowel Maria als Kelly nog geen 25 en moeten we dus toeslag betalen (op zulke momenten zou Laura dus een rijbewijs moeten hebben ;-)). Op aanraden van de touroperator hebben we gekozen voor de Economy class auto, aangezien we juist geen grote bak willen. Ben benieuwd met wat voor auto ze aankomen, als het maar geen Smart is, want dan wordt het wel heel erg proppen ;-)!

En als we het doen, doen we het goed! Dus gaan we 10 dagen genieten van de zeer luxe villa die we gehuurd hebben via Florida Holiday. We verblijven in Disneyvilla Buzzard op het park Orange Tree in Clermont. Onze villa beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers, een privézwembad én een jacuzzi! We zullen dus nog moeten uitkijken dat we elkaar niet kwijt raken ;-)!
Voor de paar dagen dat we in New York willen we een hotel gaan boeken via Booking.com. We hebben alleen nog geen idee welke het gaat worden, dus (betaalbare) tips zijn altijd welkom!

Het is de bedoeling dat het een combinatie van een doevakantie en een relaxvakantie gaat worden. We gaan onze dagen dan ook niet bij voorbaat al helemaal volproppen met uitstapje. Uiteraard hebben we wel wat parken op ons verlanglijstje staan...als we dan toch in Orlando zijn ;-)! Zo willen we alledrie heel graag naar Seaworld en staat het Magic Kingdom van Disneyworld ook ver bovenaan! Maar dit zijn zaken die we in de loop der tijd verder gaan uitzoeken.

Dus, de basis is nu gelegd van zowel onze reis als van onze vakantieblog! We zouden het erg leuk vinden als jullie onze voorbereidingen en natuurlijk de uiteindelijke vakantie met ons willen mee beleven via deze blog! Als je klikt op 'Volgen' krijg je iedere keer als wij iets gepost hebben een berichtje, hoef je dus niet steeds uit jezelf naar onze blog te surfen, makkelijk he!

Het aftellen kan gaan beginnen! Nog maar 233 nachtjes slapen!

Howdy!
Kelly, Laura en Maria