THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

donderdag 3 juni 2010

Double Digits

Jaaaaa, we hebben ze gehaald, de beroemde Double Digits! Toen we begonnen met aftellen op 233 dagen, dachten we dat het niet zou opschieten. Maar gisteren was het dan eindelijk zo ver, nog maar 99 dagen op de countdown! Natuurlijk zijn dit er nog veel, en mag van ons de tijd wel voorbij vliegen, maar we komen al weer een stapje dichter in de buurt van onze droomvakantie

En dat is precies wat we in de tussentijd ook doen, dromen! Over hoe het daar zal zijn, wat we zullen gaan eten en wat we zullen gaan doen. Dat laatste is iets waar we ons de laatste weken vooral mee bezig gehouden hebben. We zijn namelijk inmiddels tot het besluit gekomen dat we graag gebruik willen maken van het combi-ticket Seaworld, Busch Gardens en Aquatica. We hadden ook al flink wat websites gevonden die deze tickets aanboden voor prima prijzen. Enige jammere is dan weer dat dit stuk voor stuk Engelse sites waren en dat in de booking conditions staat dat er niet buiten the UK wordt verzonden. We zoeken dus fijn nog even verder... Als er iemand een tip heeft? Graag! Naast deze 3 totaal verschillende parken willen we waarschijnlijk ook nog 1 dag een bezoekje brengen aan het Magic Kingdom van Disney. We zien het niet zitten om onze hele vakantie vol te proppen met pretparkbezoeken maar vinden toch eigenlijk wel dat we Disney niet over mogen slaan. En zeker niet omdat Maria nog maar 1 keer 1 dag in Parijs is geweest en Laura zelfs nog nooit het beroemde kasteel in real life heeft mogen bewonderen. Haar motto is dan ook: Als ik dan toch in Orlando ben, wil ik dat toch wel gezien hebben! Dus over tips gesproken, als iemand weet hoe en waar we het beste een 1-dags Disney-ticket kunnen scoren, let us know!

Soms vergeten we door die 10 dagen Orlando dat we daarna ook nog eens 4 dagen in New York gaan doorbrengen. De stad waar deze hele vakantie eigenlijk mee begonnen is! Ook daar natuurlijk ontzettend veel zin in! Na al die jaren op televisie, in tijdschriften en op internet eindelijk zelf het Vrijheidsbeeld, Ground Zero en Times Square bezichtigen! En natuurlijk ook flink shoppen, voor zover we dat in Orlando nog niet gedaan hebben ;-)

Over 8 dagen zullen we de boekingsgegevens van Delta nog eens checken en kijken of het al mogelijk is om voor de lange vluchten ook al onze stoelen vast te leggen. Deze worden namelijk uitgevoerd door KLM, en daar kun je dat schijnbaar 90 dagen van te voren doen. Hopelijk geldt dat dus ook voor ons...?

Zoals jullie merken, we hebben er nog steeds ontzettend veel zin in en gaan dus gewoon vrolijk door met aftellen. Eerst gaan we natuurlijk nog flink genieten van de prachtige zomer die we hier in Nederland tegemoet gaan, dat hebben we wel verdiend na al die maanden vol kou, regen, sneeuw en andere winterse ellende!

Groetjes,
Kelly, Laura & Maria