THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

maandag 20 september 2010

Floridaaaaaag!!!!

Tjeee, wat is dat snel gegaan zeg. Dit was alweer de laatste dag in de mooie Sunshine State:  Florida.
Alhoewel…sunshine? Het grootste deel van de dag wel, tot rond 18.00 uur 10 minuten lang de regen met bakken uit de hemel kwam vallen. Het was de eerste keer sinds we hier zijn dat het overdag wat geregend heeft… Dat zien we dan maar als een afscheid.

Dit keer hebben we echt de hele dag NIKS gedaan. Niet eens een keer richting de Wal*mart gereden, maar gewoon de hele dag aan het zwembad gelegen. En wat hebben we er nog even lekker van genoten. We moeten tenslotte wel met een gezond kleurtje terug komen in Nederland. Daar heb je namelijk echt wat aan als je weer lange broeken en truien gaat dragen ;-)

Laura heeft in de middag nog het blogje over Busch Gardens geschreven en gelijk wat informatie gezocht over New York!! Wat fijn dat we na onze tijd in Clermont nog 4 leuke dagen voor de boeg hebben!

Toen het begon te regenen besloten we maar één voor één voor de laatste keer in onze inloopdouche te stappen. Helemaal fris en fruitig moesten we er toen toch echt aan gaan geloven: De koffers inpakken! Voor ons gevoel waren ze nog maar net uitgepakt!!! Na enkele uurtjes werk is het dan toch gelukt om de koffers binnen het maximaal toegestane gewicht te houden. Onze handbagage daarentegen zit een stuk voller dan op de heenweg.

Na de koffers moeten ook onze maagjes gevuld worden, dus is het tijd voor pannenkoeken! Lekker Hollands met een Amerikaans tintje: marshmallow spread :-)

De villa is helemaal opgeruimd, alle meubels staan weer terug op hun plek (want we hadden de salontafel toch wel een halve meter verschoven) en de laatste was zit in de wasmachine. We zijn klaar voor vertrek! Om 11.15 uur vertrekt ons vliegtuig en 2,5 uur laten landen we als het goed is op La Guardia!

Tot slot…..

Wat we ontzettend zullen gaan missen van Orlando:

- Ons privé zwembad & jacuzzi

- De rust & stilte (op de luidruchtige vriezer na)

- Onze auto(maat) met ons Beesie

- De orka’s, manatee’s, beluga’s & ander zeespul

- Het assortiment van de Wal*Mart: Mountain Dew, Willy Wonka chocola, Crème Brulee Ben & Jerry’s ijs & 24 flesjes water voor 3 dollar!

Wat we absoluut niet zullen gaan missen van Orlando:

- De reclames waar we ons om de vijf minuten door heen moeten worstelen

- De altijd-overdreven-gemaakt-aardige Amerikanen (maar we zijn ook hele leuke, normale Amerikanen tegen gekomen hoor ;-)

- Het alarm op onze schuifpui dat je elke keer uit moest drukken als je vanaf het zwembad naar binnen kwam

- Die irritante dubbele vliegjes/beestjes/insecten die in grote getalen rond onze villa vlogen

- De regen… Oh nee, dat was in Nederland…!!!

See ya @ New York City!

Greetzzzzz,
Kelly, Laura & Maria

P.s. Helaas geen foto’s van vandaag! We hebben er wel een paar gemaakt maar die waren echt niet voor publicatie geschikt!
NewYorkSkyline-1

8 reacties:

Patrice zei

De tijd is voorbij gevlogen en zo te lezen hebben jullie het best naar jullie zin gehad.

Een hele goede vlucht naar NY and let the fun go on !

Dees zei

Is het nu alweer voorbij, het is zo gezellig om jullie avonturen te lezen bij een lekker kopje koffie (nee geen Starbucks) in het veel te koude Nederland. Bedankt ook voor de beschrijving van de rollercoasters in BG, ik denk dat ik in juni er een paar oversla.
Veel plezier in NYC!

groetjes
Desiree

Sonja zei

Jammer dat Orlando er al weer opzit. Ohh dat alarm hadden wij ook, we maakten er een wedstrijd van wie dit het snelst kon uitdrukken.
Veel plezier in New York!

Anoniem zei

Haha, niet voor publicatie geschikt? :)

een hele dag niks doen is ook vakantie ... zeker met nog een vlucht voor de boeg. zelfs al duurt de vlucht maar 2.5 uur. Het is de rompslomp erond hé

Veel plezier in NY !! Wij zijn zeer benieuwd !!

Marjet zei

Have fun in the Big Apple!

Manon zei

Heeee!!

En ja hoor.. ik ben weer helemaal bij gelezen! Leuk leuk!!
Nu dus nog even gaan genieten van New York! Hoe vervelend... niet teveel meer shoppen anders krijgen jullie nog een probleem..

Liefs Manon

barkiesgoesflorida zei

Nog even goed uitgerust voor de laatste dagen New York. Een leuk toetje hoor. En shop till you drop.

Jenny zei

lieverds maak er iets moois van in ,
New York en geniet met volle teugen.
Dit is genieten,maar denk wel aan de kilo ""s [koffer].Kus Koos en Jenny