THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

donderdag 9 december 2010

Just The Way You Are

Sommige nummers hoor je liever nooit meer omdat je er minder leuke herinneringen aan hebt, en andere nummers herinneren je aan leuke tijden. Het nummer Just The Way You Are van Bruno Mars zal voor ons altijd verbonden blijven aan onze vakantie in Amerika. Op de plaatselijke, voornamelijk R&B radiozender in de auto kwam dit nummer regelmatig voorbij en we waren hier alledrie gelijk van onder de indruk. Wij konden het al meezingen voor we goed en wel wisten van wie het was en dat het zo’n grote hit zou worden, later ook in Nederland. Al vrij snel kwamen we tot de conclusie dat ons ‘idool’ Jim dit nummer vast en zeker ook prachtig zou kunnen zingen. Dus na wat zeuren, aandringen, opdringen en subtiele hints was het zondag 28 november zo ver: Op het 9e Jim’s Fan Event zong onze Jim ‘ons Amerika-memories-all-over-the-place’ nummer: Just The Way You Are:

Inmiddels is het al weer bijna 3 maanden geleden dat we op het punt stonden te vertrekken. Time flies! Maar wij zijn geen types om het lang te laten duren voor we weer op pad gaan. En dus is afgelopen week een nieuwe trip geboekt. Iets minder uitgebreid dan Amerika, maar zeer vertrouwd en gegarandeerd leuk! 22 t/m 24 januari goes KLM to Londen Baby! Shoppen bij de Primark, lekker eten bij Garfunkels en drinken bij Tinseltown en naar Wicked! Want totdat Jim hier in Nederland de rol van Fiyero gaat vertolken genieten wij gewoon in het buitenland van deze prachtige show!

Uiteraard zullen we ook hier weer verslag doen van onze Londen-trip! Dus, tot dan!

Byeeee!
Kelly, Laura & Maria

2 reacties:

barkiesgoesflorida zei

Grappig, ik vind Jim ook leuk, al vanaf Idols, maar heb de leeftijd van zijn moeder. Hij zingt goed he? Jullie veel plezier in Londen.
Leuk dat jullie weer samen gaan. Geniet er maar van.

2theusa/Christa zei

Klinkt leuk meiden, heel veel plezier ;-)
Groetjes Christa